Hvad er de bedste måder at slippe af med ringorm?

Ringorm er en cirkulær udslæt, der er forårsaget af en svamp, så antifungal medicin giver den bedste behandling. I de fleste tilfælde tilsættes svampedræbende medicin til en creme base og kan gnides direkte på ringenes udslæt. Ligeledes er der lotioner og pulvere, der indeholder medicin, der er nyttige til behandling af ringorm. Nogle mennesker bruger også naturlige produkter for at slippe af med ringorm. Mens nogle hævder at de arbejder, anbefaler mange læger at holde sig sammen med de antifungale medicin, de ved, for at være effektive.

Når en person har mistanke om, at han har ringorm, kan han gøre det godt at besøge en læge for en bestemt diagnose. På denne måde kan han undgå forvirrende ringorm med en anden form for udslæt. For ringorm udslæt, der påvirker huden, undtagen hovedbunden, kan en person finde de bedste løsninger i skranken, hos hans lokale apotek. Disse omfatter cremer og lotioner indeholdende antifungale lægemidler, der dræber svampen, der er ansvarlig for ringorm. Nogle af de typer medicin, som en person kan bruge, omfatter clotrimazol og miconazol, svampedræbende pulvere kan også hjælpe med at kontrollere tilstanden.

Nogle gange svarer en persons tilfælde af ringorm ikke godt til over-the-counter behandlinger. I så fald må en person muligvis spørge sin læge om receptpligtigt antifungemedicin. En læge kan ordinere medicin i aktuel form for at slippe af med ringorm. Blandt de lægemidler, der anvendes til topisk behandling er receptstyrke clotrimazol og terbinafin. Orale lægemidler, der kan bruges til at slippe af med ringorm, inkluderer griseofulvin og fluconazol.

Når ringorm påvirker hovedbunden, er den primære behandlingsmetode medicin gennem munden. For eksempel kan en læge ordinere griseofulvin, som er tilgængelig i både tablet og flydende form. Alternativt kan en læge ordinere terbinafinhydrochlorid, som er et antifungalt lægemiddel, en person kan drysses på mad. Dette kan være særligt nyttigt for pædiatriske patienter.

En person kan også bruge hjemmemedicin til at slippe af med ringorm, som påvirker hovedbunden. For eksempel kan en person vaske håret med en shampoo, der indeholder selensulfid for at hjælpe med at dræbe svampesporer og forhindre dem i at sprede sig. Andre hjem retsmidler eksisterer for ringorm i hovedbunden, men mange sundhedseksperter anser dem ikke for effektive.

Da ringorm er stærkt smitsom, kan det ikke være nok at simpelthen behandle det. En person kan også overveje at træffe foranstaltninger for at forhindre spredning af det. En person kan bære tøj eller et let bandage, der tillader luftcirkulation for at undgå at sprede det. Han kan også gøre det godt for at undgå at dele håndklæder, kamme, børster og andre personlige effekter.