Hvad er højt proteinfrugter?

Selvom vegetarisme er vokset til at være en populær praksis, bekymrer mange mennesker, at kosten mangler meget i protein. Med tilstedeværelsen af ​​bønner, soja, grøntsager og højt proteinfrugter kan en sådan livsstil dog være sund. Mange mennesker er ikke klar over, at højt proteinfrugter, såsom avocado, pærer og ferskner, kan tjene som sund protein kost mad.

Friske frugter gør et populært protein alternativ, fordi de har lavt fedtindhold, lavt kalorieindhold og indeholder mange andre næringsstoffer, der er nøglen til kroppens vækst, udvikling og vedligeholdelse. Abrikoser, der er frugter høje i protein, er et eksempel. Ikke alene er de rige på protein, men de er også høje i calcium, zink, folsyre, kalium, jern, fiber, beta caroten og vitamin K.

Avocados er også højt proteinfrugter. Selvom de ofte er mislabeled som grøntsager, er avocados faktisk frugter, der er højt i protein såvel som zink, niacin, fiber, folsyre og andre vigtige næringsstoffer. De er også en god kilde til hjertesundede fedtstoffer. I modsætning til de fleste andre frugter er avocados dog højt i kalorier.

Højproteinfrugter inkluderer også figner. Ligesom avocadoer har tørrede figner et højt kalorieindhold, såvel som et højt kulhydratindhold. Ud over at være en god proteinkilde indeholder figner også fiber, calcium, kalium og mange andre næringsstoffer. På grund af figen er ernæringsmæssige makeup, anbefales det ofte som et sundt snack til sportsfolk.

Ferskner er højt proteinfrugter. En gennemsnitlig fersken indeholder 0,7 ounces (2 gram) protein. Frugten er også en god kilde til fiber, vitamin C og vitamin A. Ananas er en anden god kilde til protein.

Andre frugter, der indeholder protein, omfatter goji bær eller wolfberries, hindbær, æbler, kokosnødder, brombær, svesker, pærer, vandmelon, honningdough, citroner, cantaloupe, bananer og kirsebær. Tørrede goji bær indeholder den højeste protein mængde, med 14 gram (4 gram) protein pr. Portion. Resten indeholder 0,4 til 11 ounces (en til tre gram) protein pr. Portion.

Frugter indeholder ikke så mange proteiner som dyrefødekilder generelt. Folk, der spiser en kost bestående af en række frugter, vil dog sandsynligvis spise en tilstrækkelig mængde protein. Kombination af frugter med andre proteinkilder, såsom bønner, bælgfrugter, soja og andre fødevarer kan også tilføje op til samme mængde protein eller mere i sammenligning med en kødomfattende kost.

Mange højt proteinholdige grøntsager er også tilgængelige som kødsubstitutter. Asparges, majs, artiskokker, broccoli og mange andre grøntsager indeholder protein. Mandler, valnødder og mange andre nødder sorter kan også give store portioner af protein. Nogle grøntsager, såsom split ærter og linser, har så meget som en ounce (28 gram) protein, som ligner en servering af kød.