Hvad er de bedste metoder til fjernelse af øre voks?

Under normale omstændigheder giver voks i øret et beskyttelseslag mod snavs, bakterier og andre fremmedlegemer. I nogle tilfælde opbygges ørevoks, som kan gøre hørelsen vanskelig og føre til smerte i øret. Hvis ørevoksopbygning er et problem, er der flere metoder til fjernelse af øre voks, såsom vanding og brug af dråber. Så længe metoderne til voksfjernelse udføres korrekt, er de generelt sikre og effektive.

En almindelig hjemme øre voks fjernelse metode er at placere dråber i det berørte øre. En person kan bruge baby eller mineralolie, hydrogenperoxid eller glycerin for at hjælpe blødgøre og bryde op for overskydende ørevoks. Han bør lægge to eller tre dråber i øret to gange om dagen i højst fem dage.

Efter en person anvender dråberne til øret i et par dage, kan et varmt brusebad være alt, hvad hun behøver for at skylle væk det overskydende, blødgjort ørevoks. I nogle tilfælde må hun muligvis skylle øret for fuldt ud at fjerne resterende ørevoks. Denne metode til fjernelse af hjemmet voks involverer at fylde en sprøjte med vand. Spidsens spids indsættes nær ørevoks og en vandstrøm sprøjtes forsigtigt på voks.

En person bør holde hovedet oprejst under vanding af hans øre og trække på spidsen af ​​øret for at justere ørekanalen. Efter vanding skal han vippe hovedet til den ene side, så vandet og eventuelt løsnet voks drænes væk. Det er vigtigt, at en person bruger kropstemperaturvand, når han har vandet på hans øre. Vand, der er for varmt eller for koldt, kan gøre en person svimmel, når den sprøjtes ind i øret.

Efter vanding skal øret tørres for at forhindre infektion eller irritation. Det kan tørres ved hjælp af en hårtørrer med lav varmeindstilling. Et par dråber af alkohol anbragt i øret skal også hjælpe det med at tørre.

Hvis disse metoder til fjernelse af hjemmet voks ikke fjerner overskydende voks, kan en person muligvis købe et over-the-counter øre voks fjernelse system, som normalt består af en øre voks remover løsning og en pære sprøjte. I nogle tilfælde er fjernelse af hjemmet voks muligvis ikke effektivt, og en person bliver nødt til at lave en aftale for at se sin læge. En læge kan bruge suge for at få øreet til at vokse ud eller bruge en speciel enhed, der er designet til at skubbe voks ud.