Hvad er nogle behandlinger for sløret syn?

Vores vision er en af ​​de primære måder, hvorpå vi opfatter verden omkring os, så enhver form for synforløb eller svækkelse er af stor bekymring. Mange af årsagerne til sløret syn og andre synsproblemer er alvorlige medicinske tilstande, mens andre er mindre og enkle at korrigere. Den bedste behandling for sløret syn afhænger af, hvad der forårsager det hos patienten.

Uklart syn skal skelnes fra andre lignende forhold, der påvirker synet. Det er også vigtigt at afgøre, om det er et eller begge øjne, der påvirkes. En anden ting, der hjælper med at bestemme den korrekte behandling, er, om synsproblemet opstår konstant eller intermitterende, og hvis det ser ud til at blive bragt på nogen miljømæssige faktorer.

Den mest almindelige årsag til sløret syn er behovet for korrigerende linser. Hvis hornhinden eller øjet selv har den forkerte form, vil lyset ikke fokusere direkte på nethinden, og som følge heraf vil billeder altid blive sløret, hvis de er for tætte eller for langt væk. Korrektion for nærsynethed, langsynethed og astigmatisme opnås ofte nemt ved hjælp af briller eller kontaktlinser. En forkert recept til briller eller kontakter kan også føre til sløret syn.

Lidt mere alvorlige øjensygdomme som katarakt og glaukom kan kræve behandling ved henholdsvis kirurgi eller medicin. Kataraktkirurgi er en af ​​de mest udførte operationer i USA, og er meget sikker. I visse tilfælde opstår blørhed på grund af indtagelse af visse lægemidler som f.eks. Præventionsmedicin, blodtryksmedicin og anti-depressiva. Hvis du og din læge etablerer et link mellem disse stoffer og dine synsproblemer, kan det være bedst at afbryde brugen eller finde en erstatning. Hos mennesker med diabetes kan ændringer i blodsukkerniveauer forårsage sløret syn, og disse kan behandles og kontrolleres ved korrekt regulering af glukoseniveauer.

Selv om der er mange mulige årsager til sløret syn, er hypertension og diabetes sandsynligvis de største risikofaktorer, bortset fra simple brydningsforstyrrelser, der kan korrigeres med briller. Disse forhold kan medføre forringelse af linsen og nethinden i øjet med en hurtigere end normal hastighed. På grund af dette er det vigtigt at holde disse betingelser godt styrede, for at opretholde en klar og sund vision gennem hele livet. En diæt med masser af A-vitamin har også vist sig at understøtte langtidssygdom.