Hvad er almindelige detox bivirkninger?

Detox bivirkninger kan opleves i forskellige områder af kroppen. En person kan føle sig generelt syg som følge af omsætning af toksiner, som kroppen forbereder sig på at udvise. Hvis disse toksiner forsøger at flygte gennem huden, kan en person udvikle udslæt. Det er også almindeligt for dem, der går i gang med længere detox programmer for at opleve træthed og svimmelhed.

Der er mange metoder, der almindeligvis anvendes til at fjerne kroppen af ​​forurenende stoffer. Uanset hvilken en person vælger, vil hun sandsynligvis finde ud af, at det indebærer en stærkt begrænset kost. I mange tilfælde er en person begrænset kun til væsker. Som et resultat er en af ​​de mest almindelige bivirkninger vægttab. Da nogle programmer er kortere end andre og forbrugskravene kan være drastisk forskellige, vil mængden af ​​vægttab variere.

Andre detox bivirkninger, der skyldes kaloriebegrænsningen kan omfatte træthed og svimmelhed. Sværhedsgraden af ​​disse problemer kan variere fra svag døsighed og lumskhed til ekstrem træthed og uarbejdsdygtig svimmelhed. Af disse grunde anbefaler instruktionerne for nogle detox-regimer folk, at de ikke går i gang med programmet, når de har forpligtelser, der involverer anstrengende aktiviteter, eller når de skal drive motorkøretøjer eller tungt maskineri.

Tværtimod er det også almindeligt at finde folk, der noterer søvnløshed som en af ​​de detox bivirkninger de oplever. Dette menes at være forårsaget af ændringer, der opstår som kroppen er oprenset. Mange mennesker rapporterer også følelsesmæssige ændringer, som for eksempel at være skæve eller have humørsvingninger. Dette kan være forbundet med manglende søvn, men det kan også være forbundet med sult eller kemiske forandringer i kroppen.

Til mange rædsler er huden ofte påført detox bivirkninger som udslæt eller misfarvning. Dette skyldes at en persons ydre lag er et stort eliminerende organ. Som toksiner frigives fra andre dele af kroppen, kan de forsøge at flygte gennem ethvert middel, herunder huden.

Desuden kan visse genstande, der forbruges under detoxen, få kroppen til at handle anderledes, end det ellers ville. For eksempel har cayenne peber og ingefærrot begge en tendens til at øge sveden, hvilket kan have indflydelse på huden. Dette og andre faktorer kan forårsage forandring eller fremkomsten af ​​ubehagelig kropslugt.

Frigivelsen af ​​toksiner og deres omsætning i hele systemet kan forårsage følelser af generel sygdom. Disse beskrives ofte som ligner dem, der opleves, når en person er forkølet. Derudover kan en person opleve hovedpine, der kan variere fra mild til svær afhængig af forureningsniveauet i hendes krop.