Hvad er de bedste tips til behandling af indgroet bikini hår?

Indgroet bikinihår kan behandles ved at bruge hydrogenperoxid, som kan holde det smittet. Nogle mennesker bruger også acne medicin på indgroede hår. Naturlige behandlinger som aloe vera gel kan også være et effektivt naturligt middel. Fjernelse af det indgroede hår, enten med pincet eller med hånden, kunne tage sig af problemet, men det kan være svært at få håret ud. Der er også mange forebyggende foranstaltninger, en person kan tage for at forhindre indgroet bikini hår.

Det har en tendens til at være meget let for en person at få indgroet hår, når hun barberer sin bikini linje. Ingroede hår i dette område er ofte mere almindelige end dem på andre områder, såsom benene eller underarmene. Det kan skyldes, at bikinihår typisk er meget tykkere, med grovere tekstur, og barbering af området med en regelmæssig barberkniv har ikke tendens til at virke lige så godt i bikiniområdet som på andre dele af kroppen. Bikini hår vokser også ofte i alle retninger snarere end i en retning som benhår gør, og det kan også gøre det sværere at få en jævn, jævn barbering.

Behandling af indgroet hår i bikiniområdet med hydrogenperoxid dabbed på en bomuldspindel anses generelt for en god måde at holde håret fra at blive smittet. Dette bør sandsynligvis opretholdes indtil rødmen, hævelsen og betændelsen i området falder. Brug af acne medicin kan også fungere godt til behandling af indgroet bikini hår, fordi de knogler, der dannes som følge af indgroede hår har normalt pus i dem og ligner bumser. Acne medicin med salicylsyre kan være den mest gavnlige for behandling af disse områder. Aloe vera gel, enten anvendt direkte fra planten eller i form af et produkt, der indeholder det, kan medvirke til at lette irritation og ubehag, der kan skyldes håret.

Fjernelse af indgroede bikinihår kan være vanskelig, men det kan være muligt med pincet. Før en person forsøger at gøre dette, skal hun sørge for, at hendes pincet er fuldstændig steriliseret for at undgå yderligere at smitte hårsækken. Det er vigtigt ikke at trække på det indgroede hår, men forsøge forsigtigt at løfte det ud. Efter at håret er fjernet, skal irritationen begynde at gå væk. Det er nok bedst at rengøre området grundigt med sæbe og varmt vand både før og efter fjernelsen af ​​håret.

Der er mange måder at forhindre indgroet bikini hår. Pas på at korrekt exfoliere området før barbering kan være den bedste måde. Eksfoliering vil slough off døde hudceller, som har tendens til at øge chancerne for indgroede hår, når de er til stede. Barbering af bikiniområdet skal også gøres langsomt og med større omhu end hvad nogen kan tage på benene, fordi håret vokser i uregelmæssige retninger, og det har tendens til at være meget lettere at lave fejl, der kan resultere i ujævn, irriteret hud.