Hvad er de bedste træningstips til 5-lumbumbolere?

Fem pund håndvægte bruges til muskel træning, der styrker mindre, kortere muskler. Disse håndvægte, som vægt ca. 2,26 kg, bruges ofte til at arbejde muskler, som er vanskelige eller umulige at arbejde med tungere vægte også. At vælge de bedste træning med 5-lumbumbolder begynder med at bestemme ens fitnessmål, ens nuværende sundhed og ens evne. Begynderløfterne vil måske overveje at tage en vægt træningsklasse, eller arbejde med en personlig træner, der kan gå den nye løfter gennem øvelserne. Korrekt form er afgørende for at forhindre skade under løfteprocessen.

Mange fitnesscentre og fitnesscentre tilbyder klasser, der omfatter træning med 5-lumbumbolere. Disse lette håndvægte anvendes på måder, hvor meget større håndvægte ikke anvendes, hvilket betyder at der skal tages hensyn til særlige teknikker. Mens mange mennesker, der er interesseret i sådanne træningsprogrammer, måske tror, ​​at øvelserne er nemmere og sikrere på grund af den lavere vægt, er risikoen for skade lige så stor med 5 lb håndvægte som med andre vægte. At tage en klasse kan hjælpe en person med at undgå skade og drage størst nytte af de øvelser, der er lært i klassen. Hvis en klasse ikke er tilgængelig, skal du konsultere en personlig træner, som kan vise liften den rigtige løfteteknik.

Mange øvelser, der bruger 5-lumb manualer, er lavet med høje gentagelser. Det betyder, at løfteren sandsynligvis gentager en bevægelse mange gange i løbet af en øvelse, hvilket fører til muskel træthed. Det er meget vigtigt at tage passende hviler mellem sæt, såvel som mellem overordnede træningsprogrammer, så musklerne kan genoprette og forberede sig på belastningen af ​​et andet sæt eller træning. At blive hydreret vil også medvirke til at sikre muskel sundhed og forhindre skade eller ubehag under og efter træningen.

Fem-pund håndvægte kan også bruges til strækningsformål. Den lette vægt kan øge modstanden mod musklerne og øge en stretching rutine, før en træning begynder. Med eller uden vægten vil stretching være nødvendig før nogen træning for at forhindre skade og forberede musklerne for belastningen. Førstræningstræningen skal udføres let, med tyngre strækninger, der er forbeholdt efter træningen, når musklerne er varme og løstere. Dumbbells kan også bruges under kardio øvelser for at forbedre træningen, en person kan gå på en løbebånd, for eksempel, mens du holder håndvægte i hver hånd for at arbejde overkroppen samtidigt, hvilket kan hjælpe med at øge din hjertefrekvens for mere fedtforbrænding potentiel.