Hvad er dianabol steroider?

Dianabol steroider, også kendt som D-Bol eller ved kemisk navn methandrostenolon, er stoffer, der blev udviklet fra testosteron til at opbygge muskelmasse af Dr. John Ziegler og Ciba Pharmaceutical Co. i 1956. Ofte indtages disse anabolske steroider oralt som En pille, men stoffet er også tilgængeligt i en injicerbar form. I USA blev dianabolsteroider forbudt af Food and Drug Administration (FDA), og salget er ulovligt i USA og mange andre lande. På trods af dette forbliver stoffet populært blandt bodybuilders, der er ivrige efter hurtige og nemme resultater, enten alene eller som en cocktail med andre illegale steroider.

Udvikling af steroider begyndte med testosteron eksperimenter i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Efter anden verdenskrig forsøgte nazisterne at bruge steroider til at udvikle en super soldat. Dianabol steroider voksede ud af tidligere testosteron forskning.

Dr. Ziegler udviklede disse steroider med den hensigt at give amerikanske atleter en kant. Dette var et svar på en mistanke om brug af testosteron fra russerne i bodybuilding og vægtløftningskonkurrencer i løbet af 1950’erne. I 1967 blev brugen af ​​steroider forbudt fra OL, og i 1980’erne blev steroidanvendelse forbudt fra næsten alle sportslige konkurrencer. Endelig blev dianabolsteroider i 1990 gjort ulovlige i USA

Anabolske steroider som dianabolsteroider opbygger muskelvæv Ved at tage stoffet forud for en træning har bodybuilders været i stand til at producere dramatiske resultater. Øget styrke og hurtig udvikling af muskelmasse er typisk observeret. Ofte vil steroidbrugere imidlertid beholde vand, og enhver vægtforøgelse kan have så meget at gøre med overskydende væske, som det gør en stigning i muskelvæv.

U.S. FDA forbød deres steroider på grund af listen over bivirkninger. Øget hjertefrekvens og blodtryk er almindelige, sammen med stigning i temperament. Vandretention og svær acne, begge betingelser er kontraproduktive for konkurrencedygtige bodybuildere, observeres også ofte. Lægemidlet er et kraftigt androgen, hvilket betyder, at det kan udløse eller forstærke sekundære mandlige egenskaber, såsom mandlig skaldethed, øget ansigtshår, aggressiv adfærd og temperamentfare. Mere farlige bivirkninger som leverskader er et alvorligt problem, og stoffet er også forbundet med en øget risiko for kræft.

På trods af disse sundhedsmæssige risici og juridiske hindringer fortsætter nogle bodybuilders og atleter med at bruge dianabolsteroider. Dianabol er handelsnavnet til lægemidlet, der anvendes af Ciba, og selvom virksomheden ikke længere producerer stoffet, forbliver navnet i almindelig brug. Siden Ciba ophørte med at producere, er underjordiske laboratorier blevet den primære kilde. Som andre anabolske steroider er dianabol et farligt kontrolleret stof og kan forårsage alvorlige helbredskomplikationer. Der er ingen anbefalet brug for dette stof, og det bør undgås.