Hvad er fad kostvaner?

Fad kostvaner er ethvert kostvaner, der er baseret på popularitet og ikke videnskabelig information. Der er en række problemer med fad dietter. Nogle fad diæt er ikke effektive, mens andre kan føre til sundhedsmæssige problemer. Hvis du har en vis vægt at tabe, er det vigtigt at nøje overveje fordele og ulemper ved en kost, før du forpligter dig til det.

Nogle populære fad diæter, såsom Kål suppe kost kan arbejde. Det problem, som mange mennesker støder på, når de vedtager disse kostvaner, er, at de er meget vanskelige at holde på. Hvis du følger kosten nøjagtigt, så vil du tabe sig. De fleste mennesker finder disse kostvaner er så restriktive, at de har problemer med at forblive på kosten i nogen tid.

Hvis du er ivrig efter at tabe sig hurtigt og vil vælge mellem en af ​​de mange tilgængelige kostvaner, skal du vælge en, som du tror, ​​du kan holde på. Der er flere faktorer, der vil forbedre oddsene ved at blive på en diæt. Der er ingen mening om at starte en diæt, hvis du ikke kan holde på diætet lang nok til at se resultater.

En kost, der giver dig mulighed for at spise hver tredje til fire timer, hjælper dig med at føle dig tilfreds. Selvom mængden af ​​mad, de kalder for dig at forberede, er lille, vel vidende at du har et andet måltid at se frem til i et par timer, kan give dig viljestyrken til at vente på dit næste måltid. Fad kostvaner, der opfordrer til at erstatte måltider med shakes eller måltid udskiftning barer vil ofte lade dig føle sig for utilfreds til at opretholde kosten i nogen tid.

En kost, der kræver, at du fjerner en hel fødevaregruppe, uanset om den er fed, kulhydrater eller protein, er en opskrift på monsterbehov. Det første, som mange mennesker opdager, når de bliver fortalt at de ikke kan have noget, er, at det er alt, hvad de vil have. Skær ud kulhydrater, og du vil opdage en nyskabende passion for brød og korn. Skær ud fedt, og du vil smøre majones på alt.

Inkluder protein i hvert måltid. Nogle kostvaner lægger ikke vægt på protein så meget som andre, men protein er en vigtig del af enhver kost. Protein giver dig en følelse af fylde, som hverken fedt eller kulhydrater giver. Det giver dig også mulighed for at føle sig fyldigere i længere tid. Folk finder ofte, at kostvaner, der er højt i protein, lettere at holde på end dem, der har lav proteinindhold. Mens det ideelle måltid skal indeholde en kombination af kulhydrater, fedtstoffer og proteiner, omfatter i det mindste protein i hvert måltid.