Hvad er nogle symptomer på galdeblære problemer?

Gallbladderproblemer kan forårsage stor ubehag. Fra en følelse af opblussen for at være ude af stand til at stå oprejst, kan folk udvise en lang række symptomer på problemer med galdeblæren. Hvis du har mistanke om, at du måske har et problem af en eller anden type med din galdeblære, er her nogle af de mest almindelige symptomer forbundet med galdeblæren.

Det er ikke usædvanligt, at galdeblæreproblemer kun udviser mindre end små symptomer i de tidlige stadier. Tilstanden kan i første omgang synes at være intet mere end fordøjelsesbesvær, efter at have forbruget visse fødevarer. Dette eksempel på et symptom på et problem kan eller ikke ledsages af burping eller en opblussen af ​​gas, der skal frigives med en belastningsbelægning.

Den milde fordøjelsesbesvær kan gå videre til en langvarig følelse af kvalme eller kølighed, der ligner mild madforgiftning. Da tilstanden fortsætter med at forværres, bevæger gas og oppustethed sig fra at være ubehageligt til at være smertefuldt. Hvis sten udvikler sig og arbejder sig gennem galdekanalen, kan den enkelte begynde at opleve skarpe smerter i underkroppens nedre højre side. De skarpe smerter, der er forbundet med galdeblærersproblemer, der skyldes tilstedeværelsen af ​​sten, når sædvanligvis en top og dernæst niveauer som stenene sætter sig i galdekanalen i kort tid.

I de mest avancerede situationer kan galdeblæreproblemer manifesteres i smerte, der kommer fra området mellem skulderbladene. Selvom dette er et af de mere almindelige symptomer på fremadskridende galdeblæreproblemer, fejler folk ofte dette symptom som at være trukket muskler eller et problem med ryggen eller ryggen. Men læger er godt bekendt med dette symptom og kan let identificere, om smerten skyldes et problem med galdeblæren eller har en anden årsag.

Når galdeblæreproblemer når deres mest avancerede stadier, kan smerten blive så intens, at det ikke er muligt at gå i opretstående stilling. De skarpe smerter langs højre side og mellem skulderbladene gør det umuligt at sidde eller stå med nogen grad af komfort. Hvis en læge ikke er blevet hørt før man når dette stadium, er det afgørende, at der straks søges lægehjælp.

Heldigvis er der mere end en måde at behandle galdeblæreproblemer på. En læge kan bestemme den aktuelle status for problemet og indlede en behandling, som vil hjælpe med at lindre smerten og også løse kerneproblemet. I nogle tilfælde er det muligt at bruge receptpligtig medicin til at håndtere galdeblæreproblemer. Men nogle af de mere alvorlige problemer kan kræve en form for operation for at rette op på problemet.