Hvad er forskellige former for ældrepleje?

Ældste pleje er udtrykket givet til at dække det mangfoldige udvalg af problemer, der udgør at tage sig af en ældre person. Ældrepleje kan også bruges til at beskrive den række måder, hvorpå en ældre person kan passe på. Folk lever nu længere, mere aktive liv end nogensinde før, og ældrepleje er et alvorligt problem for de mennesker, der leverer det.

I Amerika i dag er over 35 millioner mennesker over 65 år, og levealderen er nu 76,9 år. I Amerika anslås det, at mindst 22 millioner boliger har mindst en person, der optræder som en ældre vicevært. Vagteren er normalt et familiemedlem, der arbejder i en ubetalt kapacitet. Da levealderen er steget, er ældreplejen blevet et alvorligt problem. Flere og flere mennesker bruger mere tid på at pleje en ældre familie i deres eget hjem.

Den person, der yder ældrepleje, har et stort udvalg af beslutninger at lave. Nogle af disse beslutninger kan være meget følsomme. De kan omfatte medicinske beslutninger som at vælge læger. De kan også være bekymrede for, om det ville være mere hensigtsmæssigt, at ældreplejen leveres i et bolig- eller fritidshus.

Der er også daglige problemer at inddrage i ældrepleje. Mange ældre mennesker er meget aktive og lever stadig i deres eget hjem til en meget sen alder. Hjemmehjælpere og ældreomsorgstjenester er også omfattet af ældrepleje. Bistandsydelser og tilvejebringelse af passende plejefaciliteter anses også for at være under ældrepleje paraply.

Omsorg for en ældre, handicappet eller psykisk syg ældre person, selv om det er en slægtning, kan være stressende. Mange timer skal helliges om ugen, og nogle plejere udfører deres opgaver med den største hengivenhed. Ældste pleje fokuserer ikke kun på de ældre, men også på de stress- og tidsbegrænsninger, som vicevært står overfor.

Mange mennesker arbejder fuldtidsjob og bruger stadig en stor del af deres tid på at pleje en ældre familie. Forskning har vist, at et stort antal arbejdstimer går tabt hvert år på grund af omsorgspersoner, der ser efter ældre slægtninge. Ikke desto mindre udfører de fleste plejere arbejdet utrætteligt, idet de ved, at deres familie bliver godt omhyggelig.

Der er mange lokale grupper og offentlige myndigheder, der er der for at yde følelsesmæssig og økonomisk støtte til ældrepleje. De kan også give oplysninger, der ikke kun hjælper vicevært, men også modtageren af ​​ældrepleje.