Er der en måde at slippe af med cellulite?

Kvinder bombarderes typisk med forskellige mirakelkure, der lover at slippe af med cellulitter for evigt. Det eneste problem med disse helbredelser, selv medicinske som fedtosuktion, er, at de ikke virker. Der er ingen aktuelt accepteret metode, der giver dig mulighed for helt at fjerne cellulite. I bedste fald kan nogle behandlinger i kort tid reducere celluliteets udseende. Det bedst mulige resultat for at behandle cellulite er at minimere udseendet.

Cellulite akkumulerer typisk i maven, lår og skinker, og det har et udtænkt udseende, som nogle kalder appelsinskal hud. I nogle tilfælde kan du ikke engang mærke til cellulite, medmindre du klemmer huden sammen, hvorefter du måske bemærker små stød eller dimples. Andre kvinder, endog kvinder, der er relativt tynde, kan mærke cellulite uden at skulle klemme huden. Desværre er gældende standarder for skønhedsdekret, at cellulite ikke er attraktivt.

Uanset sådanne skønhedsafgørelser har en lille til stor grad af cellulite tendens til at være forholdsvis normal. Kvinder har højere fedtindhold i ovennævnte områder som reserve og med det formål at opbevare energi. Denne reserveenergi kunne bruges, hvis en kvinde var gravid, og selvom nogle kvinder aldrig planlægger at være gravid, er kvindernes kroppe stadig biologisk designet, så de kan producere børn.

Cellulite er en særlig type fedt, som ligger mellem snorer, der tæpper de ydre lag af hud til indvendige strukturer. Selvfølgelig kan større vægtforøgelse betyde større ophobning af cellulite. Derfor er en metode til at slippe af med cellulite at motionere og arbejde på at miste ekstra fedtindskud. Velbygget, veludviklet og glat muskelvæv hjælper ofte med at skjule hudens dimpling forårsaget af disse fede lag. Udover vægttab gennem kost og kardiovaskulær motion, anbefaler mange læger styrketræning til at opbygge og styrke musklerne for at maskere cellulitisudseende. Selvom dette ikke helt vil slippe af med cellulite, kan det hjælpe med at gøre det mindre mærkbart.

Andre foreslåede forslag til at slippe af med cellulite er blevet vist ikke at arbejde i længere tid. En metode til fordel for at slippe af med cellulite er regelmæssig massage. Massage kan kort reducere udseendet af cellulite, men du bliver nødt til at opretholde løbende massagebehandlinger for at bevare udseendet. En anden metode er forskellige cremer lovende at fjerne cellulite. Igen kan disse hjælpe i en kort periode, men du skal bruge de fleste af cremerne regelmæssigt for at få de bedste resultater. Fedtsugning, som mange tror ville være en brugbar løsning, fjerner fedt under cellulite lag. Dette kan faktisk få cellulite til at virke mere dæmpet og værre, da det ikke fjerner cellulite.

Det stærke ønske om at slippe af med cellulite har ført til omfattende forskning, og der er et par metoder, der i sidste ende kan vise sig nyttige, men midlertidige. En metode anvender en kombination af dybvævsmassage og pulser af radiofrekvent og infrarødt lys i en række behandlinger. Du skal generelt gennemgå en lang række behandlinger, og den cellulite reducerede look kan vare i et halvt år. En anden metode til at slippe af med cellulite kombinerer i det mindste midlertidigt behandling med lasere og dybvævsmassage. Ligesom lys- og massagebehandling skal du normalt gennemgå flere sessioner, før resultaterne ses, og resultaterne er midlertidige. Stadig kan disse nyere behandlinger muligvis tyde på, at vi i sidste ende kan have en måde at permanent slippe af med cellulite, og for mange kvinder, der har kæmpet med dette problem hele deres liv, er en potentiel kur mod appelsinskal hud virkelig en rigtig god ting.