Hvad er grønne kaffe bivirkninger?

Grøn kaffe bivirkninger er generelt minimal, og de ligner dem, der er forårsaget af andre koffeinholdige drikkevarer, herunder svimmelhed, hurtig puls, blodglukoseændringer og jitters. Disse er mest almindelige hos dem, der har en følsomhed over for koffein eller dem, der bruger kaffe i høje doser. De langsigtede grønne kaffebivirkninger for gravide eller personer med visse sundhedsmæssige forhold er ikke blevet fastslået.

Brugen af ​​grøn kaffe går tilbage tusinder af år. Det har været brugt til at skabe drikkevarer som vin og traditionel kaffe, og den blev engang brugt som fødevarekilde. Grøn kaffe er den samme type, der normalt forbruges i kaffedrikke, men bønnerne er ikke brændt. Ekstrakterne bruges almindeligt til at fremme vægttab og for deres høje antioxidantindhold.

For de fleste mennesker er grønne bivirkninger minimal eller ikke-eksisterende, når de tages i passende doser. Dem med følsomhed over for koffein kan blive uklar eller opleve hjertebanken. Disse symptomer er generelt kortvarige og løser sig selv. De, der er usikre på deres koffeintoleranceniveau, bør begynde med at tage en meget lav dosis grøn kaffeadditiv og derefter langsomt øge deres daglige dosis til det maksimale anbefalede antal.

De med hjertesygdomme, nyresvigt eller leversygdom bør tale med en læge, inden de bruger grøn kaffe. De grønne bivirkninger på disse patienter er ikke blevet fastslået. Selvom gravide kvinder normalt har lov til at drikke en vis grad af koffein om dagen, men den maksimale daglige dosis grøn kaffe ikke er kendt for disse kvinder, bør de undgå at tage det eller diskutere en daglig grænse med deres læger.

Diabetikere bør også være forsigtige, når de tager grøn kaffe, da blodsukkeret ændrer mit forekomst. Dem, der har hypoglykæmi, kan være mest udsatte for grønne bivirkninger. Hvis blodsukkeret ikke kontrolleres korrekt, tager grøn kaffe, kan det medføre alvorlige komplikationer. Patienter skal tale med en læge, inden de tager noget nyt kosttilskud af nogen grund.

Brugen af ​​grøn kaffe med andre lægemidler er ikke blevet fuldt undersøgt. De fleste gange bør der ikke være bivirkninger, men det er ikke altid tilfældet. De, der for øjeblikket tager recept eller over disken, skal søge lægehjælp, inden de bruger grøn teekstrakt.