Hvad er naturlige midler til overdreven svedtendens?

Folk sveder, når de træner, og når temperaturen og fugtigheden er høje. Svedtendens er kroppens naturlige reaktion, så det kan køle sig ned. Dette er en instinktiv, nødvendig proces, men nogle mennesker lider af hyperhidrose eller overdreven svedtendens, hvilket kan være ubehageligt og pinligt. Når dette sker, bliver nogle mennesker til naturlige retsmidler for overdreven svedtendens. Disse midler omfatter æblecidereddike, urtemedicin, kostændringer og anvendelse af forskellige slags naturlige pulvere til problemområder.

Æblecider eddike er et af de mest populære og effektive naturlige midler til overdreven svedtendens. Det kan anvendes direkte på det område, der sveder for meget, og det kan også tages oralt. Anvendelse af en kombination af æblecidereddike og citronsaft til huden er et effektivt middel til overdreven sved under armene og andre besværlige områder. Nogle individer drikker tre glas vand om dagen blandet med to teskefulde æblecidereddike og to teskefulde honning for at bekæmpe overdreven svedtendens, og find det er mest effektivt på en tom mave. En anden af ​​de naturlige midler til overdreven sved er at anvende citronsaft og bagepulver under armene.

Som æblecidereddike kan salvie bruges til at gøre både orale og aktuelle naturlige midler til overdreven svedtendens. Indarbejde salvie som en almindelig del af kosten ved at drikke salvie te og bruge det til at krydre fødevarer er en af ​​de mest effektive måder at reducere overdreven svedtendens. Sage reducerer også sved, når det påføres huden. Drikke salvie te og derefter anvende fugtige te blade til det berørte område er en omkostningseffektiv måde at reducere eller eliminere problemet.

Spicy mad og koffein kan udløse overdreven svedtendens hos visse individer, så eliminering af disse fra kosten kan stoppe overdreven svedtendens hos modtagelige mennesker. Ekstrem sved kan også være forårsaget af magnesiummangel, så at tage et magnesiumtilskud dagligt kan eliminere denne tilstand. Nogle mennesker har haft gode resultater, der reducerer overdreven sved ved at drikke to glas tomatjuice hver dag.

Badning to gange om dagen og gnidning af sodavand, talkum eller majsstivelse under arme og andre berørte områder kan reducere mængden af ​​svedtendens til et mere håndterbart niveau. At tage et bad med granatæble skal i badevandet kan være effektivt for nogle mennesker. Brug af naturlige sæber og skrubber kan også hjælpe, fordi kemikalierne i nogle kropsplejeprodukter kan bidrage til overdreven sved hos modtagelige individer.