Skal jeg bruge eddike til gær infektion?

Naturlige behandlinger for gærinfektion er populære, især i betragtning af prisen på over-the-counter medicin. Disse økologiske behandlinger omfatter tranebærsaft, hvidløg, yoghurt og andre kosttilskud, der hjælper med at mindske gærniveauerne og genoprette sunde bakterier. Eddike har været anvendt som et naturligt alternativ i mange år og har vist sig at være både sikkert og effektivt. Eddike virker som et naturligt blidt antiseptisk middel, der kan fortyndes og påføres topisk for at slippe af med gær, især når du bruger det sammen med andre naturlige midler.

Candida albicans er den mest almindelige gær, selvom der er flere typer gær infektioner. Tilstanden forårsager rødme, kløe og hævelse i kønsområdet og kan forårsage ubehag for liderne. Mens eddike ikke altid slippe af med gæren, kan det ofte hjælpe.

Det er vigtigt at vide, hvilken type eddike der skal bruges til behandling af en infektion: Hvid eddike og æblecidereddike er de eneste slags, der anbefales. Husk at anvende eddike direkte på kønsområdet kan medføre stort ubehag, så det er nødvendigt at fortynde det med vand først. Brug eddike til gær infektion er kun sund, når den bruges korrekt.

En mulighed er at tilføje 1 kop (0,23 l) eddike til badvand og opsuge i opløsningen. Det skal bemærkes, at denne metode er mere effektiv for mænd end kvinder. En anden mulighed for kvinder er at blande 4 teskefulde (20 ml) eddike med 1 quart (0,95 l) varmt vand, der skal bruges som en brusebad. Efter at have tømt med opløsningen to gange om dagen i et par dage, skal infektionen gå væk. Denne metode giver de bedste resultater, når de anvendes med et almindeligt, upasteuriseret yoghurtpillepiller natten over i flere dage.

For kløe og ubehag i kønsområdet kan fortyndet eddike påføres med en bomuldspindel. Mennesker med oral gær infektioner, også kaldet thrush, kan drikke æblecidereddike til behandling, men for ikke-orale infektioner er denne metode mindre effektiv end at anvende den direkte på området. De mest gunstige resultater opnås ved direkte anvendelse til det inficerede område.

Brug kun eddike til gærinfektion behandling er ikke garanteret at arbejde, især i tilfælde af alvorlig infektion. Det er bedst at se en læge for at få en diagnose og spørge om sunde, naturlige alternative behandlinger. Ved brug af hjemmemekanismer er det også vigtigt at undersøge en metode grundigt, inden man vælger at fortsætte. Samlet set kan brug af eddike være en sikker og naturlig gærinfektion, når det gøres ordentligt.