Hvad er de bedste retsmidler til ibs smerte?

Irritable Towel Syndrome, eller IBS, er en ekstremt ubehagelig fornemmelse i maven, der kan indebære diarré eller forstoppelse. Mavesmerter ledsages ofte af flatulens og en følelse af konstant at være fuld og noget kvalme. Mens IBS-smerte er foruroligende, er der flere måder at effektivt minimere og løse smerten i forbindelse med helbredstilstanden og hjælpe med at genoprette en vis følelse af normalitet i den daglige rutine.

En af de bedste måder at indeholde IBS smerte på er at holde en daglig madbog. Det gør det muligt at identificere, hvilke fødevarer der synes at forværre tilstanden og hvilke som ikke gør det. Sammen med typen af ​​mad, inkludere mængden forbruges ved hvert måltid og en beskrivelse af enhver form for ubehag, der opstår så godt. Dette kan hjælpe dig med at bestemme, hvilke fødevarer der synes at bringe på mavesmerter, som udløser gas og oppustethed, og som fører til forstoppelse af forstoppelse og diarré. De indsamlede data vil gøre det meget nemmere at bestemme, hvad du skal og skal ikke forbruge ved ethvert måltid.

En varmepude er et effektivt hjemmehjælpemiddel, der virker for mange mennesker, der beskæftiger sig med IBS smerte. Når det er muligt, liggende på ryggen og påføring af en varmepude direkte til maven i en halv time eller deromkring, kan det medvirke til at få lindring fra mange af symptomerne forbundet med tilstanden. Det er en god ide at have en slags tynd klud mellem hudoverfladen for at minimere chancerne for at brænde huden. Desuden vil anvendelsen af ​​dybe varmegummi på huden i forbindelse med varmepuden ikke øge effektiviteten af ​​processen, i virkeligheden vil det øge chancerne for at opretholde en forbrænding til området.

Nogle mennesker, der lider af enhver form for gastroenteritis, oplever, at forbruget af pebermynteolie kan lette symptomerne forbundet med smerter fra IBS. Olien kan tages som en kapsel sammen med vand eller gøres til en beroligende te. Mens pebermynteolie hjælper med at berolige smerten, kan det også øge muligheden for at opleve halsbrand hos nogle få mennesker.

Egenskaberne af nogle antidepressive lægemidler er effektive med nogle tilfælde af IBS-smerte. Generelt er doseringen for irritabel tarmsyndrom signifikant lavere end ved anvendelse af medicinen til behandling af depression. Fordelene vises normalt ikke, før medicinen er taget i mindst et par uger.

Antispasmodiske lægemidler er også effektive, når man beskæftiger sig med smerter fra IBS. Narkotika af denne type hjælper med at slappe af musklerne, der findes i tarmkanalen og i maven, og lindre nogle af de konstante spændinger og tryk, der er forårsaget af IBS. I mange tilfælde er medicinen taget 30 minutter til en time før du spiser og vil hjælpe med at minimere eller endda eliminere symptomerne.

Arbejde med din læge vil hjælpe dig med at bestemme det nøjagtige antal symptomer, der er relateret til din IBS-smerte, samt identificere eventuelle hjælpeproblemer, som kan påvirke sværhedsgraden af ​​dine symptomer. En kvalificeret læge kan bestemme hvilket behandlingsforløb der vil være mest effektivt i dit tilfælde og gøre det muligt for dig at klare smerten, mens du bevæger dig mod genopretning.