Hvad er dianabol bivirkninger?

Dianabol bivirkninger er talrige, og stoffet kan have forskellige virkninger på både mænd og kvinder. Almindeligvis rapporterede virkninger omfatter acne, skaldethed hos mænd, vægtfluktuationer, oppustethed, impotens, uregelmæssige menstruationscyklusser, øget kropshår hos kvinder, oppustethed, hypertension, aggressiv adfærd og humørsvingninger, hjertebanken, øget appetit, leverskader og brystdannelse i herrer. Disse bivirkninger kan modvirkes ved at bruge yderligere medicin, der kan bære deres egne risici og bivirkninger.

Brugen af ​​Dianabol ses mest set i bodybuilders, selvom praksis er blevet forbudt på mange områder. Det er en anabolsk steroid, der hæmmer testosteronproduktionen og øger den cellulære aktivitet i musklerne for at fremme hurtigere vækst. Dianabol har vist sig at være meget effektivt til dette formål, og det går ved slangbetegnelsen “D-bol” i vægtløftningscirkler.

Nogle fordele er blevet rapporteret ud over opbygningen af ​​muskelmasse, men de har ikke vist sig gavnlige nok i de fleste tilfælde at opveje de enorme Dianabol bivirkninger. Det har vist sig at øge calcium i kroppen som en mulig behandling for osteoporose. Visse tumorer har også vist sig at være mere lydhøre over for strålebehandling, når de injiceres med Dianabol, selv om disse typer er sjældne.

En måde at bekæmpe Dianabol-bivirkninger på er ved brug af østrogenblokkere og andre lægemidler. Da Dianabol bliver til et pseudoøstrogen i kroppen, kan det medføre mange langsigtede problemer for både mænd og kvinder. Infertilitet er ikke ualmindeligt, såvel som impotens og nedsat sexdrev. Østrogenblokkere og medicin har også bivirkninger, som kan gøre brugen af ​​alle kosttilskud og lægemidler mere risikofyldt.

Leverskader er en af ​​de farligste Dianabol bivirkninger, sammen med potentielle hjerteproblemer. Dianabol er stærkt leveren giftig, især hos dem, der tager store doser, eller som forbruger steroidet over en lang periode. Af denne grund anbefales det generelt ved bodybuilding-cirkler at begrænse brugen af ​​Dianabol til ikke mere end et par uger.

Næsten alle bodybuilding organisationer og konkurrencer har forbudt brugen af ​​Dianabol til forbedring af muskelmasse. Dette gælder også for de fleste professionelle sportsorganisationer. På grund af de belastningssteroider, der sættes på hjertet, kan deres anvendelse være særlig farligt for atleter. I sjældne tilfælde, at det gives af en læge, bør brugen begrænses og kun begrænses til medicinske formål og under lægens direkte tilsyn.