Hvad er de bedste muskeldystrofi behandlinger?

Fysioterapi, steroid skud, kirurgi og medicinsk udstyr er alle former for muskeldyrofi-behandlinger. Alle behandlinger nedsætter kun sygdommens progression og lindrer ubehag forbundet med det, fordi der ikke findes nogen kur mod sygdommen. Musklerne hos mennesker ramt af muskeldystrofi forværres gradvis. At miste muskelmasse kan medføre, at lider har svært ved at gå, stå, sidde i oprejst stilling og vejrtrækning. Læger bestemmer de bedste behandlinger baseret på hvor langt sygdommen har udviklet sig i at ødelægge musklerne.

Hvis sygdommen er i sine tidlige stadier, er den bedste muskeldystrofi behandling fysisk terapi. Engagerende i fysisk terapi hjælper en syge patient med at bevare muskeltonen, der er nødvendig for mobilitet. Som musklerne degenererer bliver leddene i arme, ben og hofter stive og kan låse i smertefulde stillinger. Øvelser forbundet med fysioterapi hjælper med at holde sådanne ledd limber. Stretching er et godt eksempel på dette.

Læger kan også ordinere steroider som muskulære dystrofi behandlinger. Steroider, især prednison, er almindelige behandlinger, fordi de fremmer muskelcellernes vækst. Sådanne lægemidler nedsætter muskulær degeneration og giver folk, der er ramt af muskeldystrofi, brug af deres muskler i længere tid, end de ville, hvis steroider ikke blev brugt. Denne form for behandling har dog bivirkninger. Patienter, der får steroider, kan opleve vægtforøgelse og nedsat knogletæthed, hvilket gør dem udsatte for knoglefrakturer på grund af den øgede belastning på led og muskler.

Degenerationen af ​​musklerne i overkroppen kan forhindre, at patienter med muskeldystrofi opretholder en opretstående stilling. Som følge heraf kan deres rygsøjle kurve i en vinkel, der forårsager svækkende smerte og vejrtrækningsbesvær. Læger kan anbefale spinal fusion som en af ​​mange mulige muskeldystrofi behandlinger. Denne operation ændrer formen af ​​rygsøjlen, så modtageren kan sidde oprejst og fuldt ud bruge hans eller hendes membran til åndedræt.

Hvis sygdommen er gået videre til de senere stadier, eksisterer der meget få medicinske behandlinger for at genoprette mobiliteten. Selv om der er en smule af muskeldystrofi behandlinger for patienter i sygdommens terminale faser, kan nogle teknologiske enheder give en form for lettelse fra hærgen af ​​muskeldysteri. Åndedrætsværn lette vejrtrækningen for patienter, hvis åndedrætsmuskler er blevet mindre end brugen. Elektriske kørestole tillader også patienter, der har mistet brugen af ​​benene for at have en eller anden form for mobilitet.