Hvad er de bedste tonsil sten retsmidler?

Tonsil sten retsmidler kan hjælpe med at behandle eller forhindre dannelsen af ​​tonsil sten. Tonsil sten eller tonsilloliths er de små, gullige-hvide formationer, der kan opstå, når slim, døde celler, madrester og bakterier ophobes i foldene af tonsillerne. Disse sten kan forårsage halitose, ondt i halsen, sværhedsbesvær og øre smerter. Tonsil sten retsmidler omfatter generelt saltvand gargler, antibiotika eller acidophilus kosttilskud eller fjernelse af tonsil sten hjemme. Kirurgisk fjernelse af mandler, eller tonsillektomi, menes at være det eneste effektive middel til permanent at forhindre tonsilsten.

Den menneskelige mandler er på begge sider af halsen. Disse lymfekirtler antages at være ansvarlige for at forhindre bakterier og vira i at komme ind i kroppen gennem halsen. De fleste læger mener imidlertid, at tonsillerne ikke spiller en stor eller vigtig rolle i menneskets immunitet. Tonsillektomi eller kirurgisk excision af tonsillerne har længe været brugt til at behandle problemer med tonsiller, såsom tonsillitis. Mens eksperter mener, at tonsillektomi ikke nedsætter patientens immunitet, er proceduren blevet mindre almindelig end den engang var, og nogle læger mener, at dette har ført til en stigning i forekomsten af ​​tonsilsten.

Personer, der lider af hyppige halsinfektioner eller tilbagevendende tonsillitis, kan være i øget risiko for tonsilsten, da disse forhold ofte kan øge antallet af bakterier og mængden af ​​slim i halsen. Tonsil sten dannes typisk, når bakterier, madrester, slim og diverse døde celler akkumuleres i foldene af tonsillerne. Tonsil sten er normalt meget små, ofte så små, at de ikke forårsager symptomer. Når tonsil sten vokser stort nok til at blive ubehageligt, forårsager de typisk ondt i halsen, smerter i ørerne, halitose og sværhedsbesvær. Store mandelstener kan ofte ses med det blotte øje og fremstå som hvide eller gullige-hvide misfarvninger på overfladen af ​​mandlerne.

De bedste tonsil sten retsmidler er generelt forebyggende foranstaltninger. Tonsil sten anses for at være mest sandsynligt hos dem, der ofte lider af tonsillitis eller halsinfektioner, så den bedste måde at forhindre tonsil sten kan være at forhindre disse. Passende behandling af disse tilstande, når de opstår, kan forhindre tonsilsten.

Tonsil stone remedies kan bruges til at hjælpe med at behandle tonsil sten, når de opstår. Saltvand gurgling kan hjælpe med at minimere ubehag af tonsil sten. Nogle eksperter mener at bruge acidophilus kosttilskud kan hjælpe med at stabilisere den naturlige flora i ryggen af ​​halsen, hvilket fører til færre tonsil sten. Antibiotika kan ordineres for at hjælpe med at ødelægge tonsilsten.

Self-fjernelse af tonsil sten hjemme kan være en af ​​de enkleste tonsil sten retsmidler. Mange mennesker er i stand til sikkert at udtrykke tonsil sten ved at lægge pres på mandlerne med en vatpind. Tonsillektomi eller fuldstændig kirurgisk fjernelse af mandlerne antages at være det eneste permanente middel til tonsilsten.