Hvad er fordelene ved magnesium til hjertebanken?

Hjertebanken er ubehagelige fornemmelser, som kan gøre en individuel fornemmelse, som om hans eller hendes hjerte kører, slår eller slår uregelmæssigt. Magnesium, et mineral, der er ansvarlig for mange af kroppens metaboliske reaktioner, bruges ofte til behandling af hjertebanken. En stor fordel ved at bruge magnesium til hjertebanken er, at denne behandling retter sig mod en almindelig årsag til hjertebanken, hvilket er mangel på magnesium i blodet. Magnesium gavner også patienterne ved at slappe af musklerne, balancere calciumniveauet og til tider eliminere behovet for stærkere medicin.

Magnesiummangel antages at være en af ​​hovedårsagerne til hjertebanken. Forskning har vist, at folk, der lider af magnesiummangel, er mere tilbøjelige til at opleve uregelmæssige hjertefrekvenser. Magnesium mangler kan også forårsage højt blodtryk, hvilket kan få nogle patienter til at føle sig som om deres hjerte er pounding eller racing. Hos nogle patienter kan magnesium ved at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af ​​disse ubehagelige følelser.

En af grundene til, at magnesium er så vigtigt er, at det balancerer calciumniveauer inde i kroppen. I nervesystemet bruges calcium til at sende nerveimpulser, der fortæller musklerne at indgå. Magnesium modvirker calcium og fortæller musklerne at slappe af. Hvis der er overabundance af calcium, kan musklerne begynde at krampe og blive meget følsomme. Når dette sker i hjertet, kan en person føle hans eller hendes hjerte palpiterende.

Brug af magnesium til hjertebanken er også gavnligt, fordi det hjælper kroppen med at absorbere calcium. Lavt magnesiumniveau kan hæmme kroppens optagelse af calcium. Når calciumniveauet er lavt, kan en person lide af muskelspændinger, tæthed i brystet og andre negative virkninger. Lavt indhold af både magnesium og calcium kan reducere nervefunktionen og føre til uregelmæssige hjerteslag.

En anden vigtig fordel ved at bruge magnesium til hjertebanken er, at det kan fjerne behovet for andre lægemidler. Vedvarende eller alvorlig hjertebanken kan være meget ubehagelig. For at reducere ubehag kan visse lægemidler bruges til at regulere hjertefrekvensen. Før du bruger receptpligtig medicin, anbefaler mange læger at behandle hjertebanken med diæt og livsstilsændringer. Brug af magnesium til hjertebanken kan hjælpe en patient med at klare sin tilstand uden at vende sig til mere potente medicin.

Mens nogle læger anbefaler at bruge magnesium til hjertebanken, bør patienter være opmærksomme på, at høje magnesiumniveauer også kan forårsage uregelmæssige hjerteslag. Hvis en persons hjertebanken er forværret, mens du tager magnesium, skal personen konsultere en læge. Yderligere symptomer på overskydende magnesium inkluderer tab af appetit, vejrtrækningsbesvær og lavt blodtryk.