Hvad er naturlige vandpiller?

Mere end halvdelen af ​​menneskekroppen består af vand. Når kroppen holder mere vand end nødvendigt, opstår der hævelse eller ødem, normalt i fødder og ben. Kroppen kan også svulme i abdominalområdet, i hænderne og i armene. Mange foretrækker at tage naturlige vandpiller eller andre naturlige midler for at reducere denne type hævelse. Naturlige midler til behandling af vandretention omfatter selleri frø, salvie og persille.

Når blodbanen transporterer for meget vand, bryder overskydende vand ud af blodkarrene eller kapillærerne i nærliggende væv, hvilket får vævene til at svulme. Nyrerne, som også hjælper med at bekæmpe vandladning, begynder at bevare mere natrium og vand, da kapillarerne lækker. Dette medfører igen, at der bliver mere vand i blodstrømmen, hvilket fører til mere lækage.

Mildt ødem kan forårsages af at sidde på et sted for længe, ​​kan være et symptom på præmenstruelt syndrom, eller det kan skyldes, at der spiser for meget salt mad. Desuden kan ødem være en bivirkning af nogle medicin. Ødem kan også være et symptom på en alvorlig medicinsk tilstand, såsom nyresygdom, levercirrhose eller kongestiv hjertesvigt.

Diuretika hjælper med at fjerne kroppen af ​​overskydende vand. For at gøre dette hjælper diuretika nyrerne med at overføre mere natrium til urinen. Da natrium “tiltrækker” vand, bevæger mere vand ind i urinen sammen med natrium. Diuretika er også nogle gange omtalt som vandpiller. Vandpiller alene kan ikke behandle alle typer af ødemproblemer.

Naturlige alternativer til vandpillen inkluderer persille, salvie, mælkebøtte og fennikel. Derudover kan selleri frø anvendes som et naturligt vanddrivende middel. Ikke kun kan urter findes i form af naturlige kostpiller, pulvere eller ekstrakter, kan urter, der anvendes til behandling af vandretention, dyrkes i en have eller høstes i naturen. Disse urter kan så bruges frisk eller tørres til senere brug.

Ud over at tage naturlige vandpiller eller variationer, kan folk, der ønsker at påvirke vandretentionen naturligt, påvirke ændringer i deres kost ved at skære ned på mængden af ​​natrium eller salt, der bruges i de fødevarer, de spiser. Fødevarer såsom selleri, vandmelon og agurker kan også have en positiv indvirkning på vandretention. Disse fødevarer har højt vandindhold, hvilket kan føre til hyppigere vandladning. Selv om det kan virke kontraintuitivt, kan drikke mere vand også føre til mere vandladning og mindre vand i blodstrømmen.

Alle, der overvejer at tage naturlige vandpiller, skal tale med en læge, før de starter. Urter ligner stoffer, fordi urter kan have bivirkninger. Hertil kommer, at urter kan interagere med andre ordinerede eller over-the-counter medicin. Fordi ødem kan have en alvorlig bagvedliggende årsag, kan naturlige vandpiller eller andre naturlige lægemidler kun behandle et symptom og må ikke behandle den mere alvorlige medicinske tilstand, der forårsager ødemet.